Even voorstellen. 'vof KUIPERS Handel en Transport'  is een familiebedrijf, in het verleden opgestart door Wouter Kuipers en inmiddels overgedragen aan Dirk -de zoon van Wouter- en diens echtgenote Miranda.

DIRK + MIRANDA

In de beginjaren was het vader Wouter -als chauffeur- die vooral actief was in het Transportwezen. Hij timmerde zodanig aan de weg dat zoon Dirk in het bedrijf ging meewerken. Uiteindelijk werd in 1999 de VOF opgezet en werden de bedrijfsactiviteiten -naast het transport- uitgebreid met o.a. 'sloopwerkzaamheden'. Het machinepark werd hiertoe uitgebreid en zo dienden ook andere -nieuwe- werkzaamheden zich aan. Al sedert 1988 is het bedrijf actief in de regio. Inmiddels is ook de echtgenote van Dirk -Miranda Kuipers- als vennoot toegetreden tot het bedrijf.

Omstreeks 2010 mocht worden geconstateerd dat de werkzaamheden zich zodanig voorspoedig ontwikkelden dat er een extra vrachtauto gekocht kon worden. Daarnaast werd een bedrijfsterrein in Wolvega opgestart en intussen wordt een veelzijdig bedrijf succesvol gerund. Naast het transport en sloopwerk zijn grondverzet en de handel in bestratingsmaterialen de primaire diensten van 'vof KUIPERS Handel en Transport'. Miranda Kuipers is als office-manager de spin in het web en onmisbaar voor een goed geöliede bedrijfsvoering.

Tegenwoordig kunt u bij 'vof KUIPERS Handel en Transport' dus niet alleen terecht voor transport, grondverzet en sloop maar ook voor de (aan- en verkoop of aan- en afvoer van) puin, grond, zand en menggranulaat. Ook voorgebruiktebestratingsmaterialen als betontegels, betonbanden, stelcon-/industrieplaten en betonklinkers of gebakken klinkers heeft u hier uw regionale partner gevonden (tevens samenwerking met KlinkerCentrale). Tevens kunt u via de website voordelignieuwebetonklinkers, tegels, ophoogzand en betonbanden bestellen (bestellingen van nieuwe materialen worden afgewikkeld door Klinkerdirect.nl ).

Wij plaatsen cookies op uw apparaat voor functionele en analytische doeleinden. We leggen hierbij geen persoonlijke gegevens vast.
Ok