vofKUIPERSHANDEL.nl

úw partner in handel, sloopwerk en transport


Tegenwoordig moet je als bedrijf niet alleen 'goed' zijn in hetgeen je doet maar vooral ook flexibel en veelzijdig om je investering verantwoord rendabel te maken. Om die reden hebben wij een scala aan activiteiten die we allemaal tot ons werkterrein rekenen. De gemeenschappelijke factor in dat alles is dat het toch allemaal in meer of minderen mate aan het 'Transport' is gelieerd en dat onze machines en ervaring er uitermate geschikt op aansluiten.

Op die wijze delen wij onze taken op in een aantal hoofdcategorieën, te weten 'transport', 'sloopwerkzaamheden', 'grondverzet', 'puinrecycling' en 'bestratingsmaterialen'. We presenteren ons graag op al deze onderdelen. Tenslotte kunnen we melden dat we beschikken over een geijkte weegbrug

TRANSPORT

Centraal in al onze activiteiten is het transport. Of het nu om zand, grond, afval, bestratingen of anderzins gaat. Als containers voor u makkelijker zijn, géén probleem. We plaatsen graag een containerbak en halen deze later weer op. Net waar u zelf voor kiest.

Indien gewenst verzorgen we ook het laden/lossen voor u. Vraag ons gerust voor informatie of een prijsopgave.

SLOOPWERK

Hierbij moet u denken aan het ruimen van gebouwen en terreinen. Ook het afvoeren van vervuilde grond kunnen we voor u verzorgen.

Daar -waar aan de orde- denken we graag met u mee om aanwezige materialen mogelijk nog weer te gelde te maken. In elk geval leveren we het project schoon op. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie of een prijsopgave. 


GRONDVERZET

Een wezenlijk onderdeel van onze hedendaagse activiteiten is het grondverzet. Niet alleen het egaliseren maar ook verplaatsen, leveren e/o afvoeren van grond behoort tot onze dienstverlening.   Kijk  voor het actuele 'verwerkings- en acceptatiebeleid' die we hanteren. 

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor gecertificeerde grond, granulaat of bestratingsmaterialen. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie of een prijsopgave.

KRAANVERHUUR

Een onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten is het grondverzet. Niet alle opdrachten zijn van een zodanige omvang dat we er zelf met de machines naar toe gaan. 

Voor de kleinere projecten hebben we een minikraan in de verhuur beschikbaar zodat u zelf de noodzakelijke werkzaamheden kunt uitvoeren (rechterfoto). Vraag ons vrijblijvend om meer informatie of een prijsopgave.

BESTRATINGSMATERIALEN

Een van de pijlers in het geheel is ook het ruimen, afvoeren, leveren van bestratingsmaterialen. Oud en beschadigd materiaal wordt verpulverd en bieden we aan als granulaat. Nette gebruikte klinkers bieden we aan voor hergebruik en bieden we op de site te koop aan. We maken in dit aanbod primair onderscheid in gebruikte betonklinkers en gebruikte gebakken klinkers. Tevens bieden we gebruikte banden en natuursteen aan -mits voorradig-  Ook voor nieuwe materialen kunt u bij ons terecht. Omdat we alles in eigen hand houden zijn we in staat om zeer voordelig te leveren. Zoekt u nieuwe klinkers dan kunnen die zeer voordelig worden geleverd 'af fabriek' via 'Klinkerdirect.nl'. Bent u uitvoerder voor een infrabedrijf bieden we ons graag aan als partner bij het realiseren van uw project. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie of een prijsopgave.