vofKUIPERSHANDEL.nl

úw partner in handel, sloopwerk en transport

VERKOOP BESTRATINGSMATERIALEN

Uit oogpunt van effeciency maken wij gebruik van het verkoopapparaat KlinkerCentrale , onze partner voor nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen. Zij beheren niet alleen onze beschikbare verkoopvoorraad gebruikte bestratingsmaterialen en breiden dit uit naar ook nieuwe materialen van verschillende grote aanbieders, maar ook het aanbod van enkele landelijk opererende grote uitvoerders wordt betrokken in uw aanvraag. Dit heeft voor u als voordeel dat ze mogelijk een alternatief kunnen bieden mochten wij zelf het gevraagde actueel niet op voorraad hebben.  
click hier naar winkel 
KLINKERCENTRALE 

(opent in nieuw venster)

BESTRATINGEN toelichting

Ondersteunende werkzaamheden bij wegenbouwprojecten behoren eveneens tot ons werkgebied. Daar komen we met regelmaat bestratingsmaterialen tegen die een tweede leven verdienen. In samenwerking met partner ' Klinkercentrale ' bieden we deze materialen aan voor hergebruik. Ons beschikbare aanbod in gebruikte bestratingsmaterialen wijzigt doorlopend. Lopende projecten worden afgerond en nieuwe projecten dienen zich aan.

In alle gevallen geldt ons aanbod onder de voorwaarde 'voor zover de voorraad strekt'. Heeft u belang bij een onderdeel van ons aanbod neem dan snel contact op. Afwikkeling van informatievoorziening en mogelijke transacties vindt plaats door ' KlinkerCentrale ', onze partner voor deze activiteit. Via dat loket wordt ons aanbod aangevuld en uitgebreid. Zo kunt u voordelig terecht voor nieuwe en gebruikte materialen en gebruik maken van de diensten van ' KlinkerCentrale ' en ' KlinkerDirect '. Blijkt uw aanvraag niet -in voldoende mate- beschikbaar te zijn is ons streven u altijd een passend alternatief te bieden. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie of een prijsopgave.

GROND/ZAND/AARDE/GRANULAAT

Als onderdeel van het totale dienstenpakket verzorgen we veelvuldig afvoer van -mogelijk vervuilde- grond/zand/aarde of levering van -gecertificeerd bodemmateriaal.

Vanuit onze overige takken van sport hebben we ook met regelmaat de beschikking over betonmaterialen welke worden verpulverd tot menggranulaat, de meest basale manier van verharden of gewoon een stevige ondergrond voor andere bestrating.

Wilt u meer weten??  Vraag ons vrijblijvend om meer informatie of een prijsopgave.